Начини за плащане и доставка

 

1.       Начини на плащане

-Наложен платеж

Наложеният платеж (в брой) е най-използваният метод за плащане. Продуктът заплащате на куриера при доставката.

-Банков превод

По посочената във формата за поръчка банкова сметка. Поръчката ще се смята за приета при постъпване на сумата по банковата сметка.

-В брой в наш офис

Плащането се извършва в брой или с банкова карта (дебитна/кредитна), при получаване на поръчката от офис на VA Cosmetic.

Цените са в български лева с ДДС.

 

2.       Доставка

В случай че стоката е налична, същата се доставя в рамките на  2-4  работни дни. В посоченото време за доставка не влизат почивни и празнични дни. Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник.

VA Cosmetic.bg не носи отговорност за неизпълнени поръчки, когато продукта е с изчерпана наличност при официалния вносител.

Забавяне на доставка е възможно по време на промоционални кампании, поради забавяне от страна на куриерската фирма и други непредвидени обстоятелства.

Доставките се извършват с куриерска фирма „Еконт“ до Ваш адрес или офис на „Еконт“.

За поръчки до 70 лева- цена на доставката до офис на „Еконт“ е 4,00 лева, а до адрес 5,70 лева .

За поръчки над 70 лева- безплатна доставка.

Поръчките се изпращат само след потвърждение от страна на клиента. Служител на електронният магазин се свързва по телефона с клиента за потвърждаване на поръчката, деня и адреса на доставка.

Клиентът трябва да прегледа стоката в момента на получаването й и ако не отговаря на поръчката или има недостатъци да уведоми за това незабавно Доставчика.